Economia 17/02/2011

Rosell integra Herrero a la direcció de la CEOE

Herrero accepta una vicepresidència pressionat pels empresaris andalusos i justifica la seva derrota pel pacte de Rosell amb la patronal madrilenya i el debat suscitat al voltant d'una possible "remodelació territorial" de l'Estat

Redacció
1 min

MadridEl president de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia (CEA), Santiago Herrero, ha acceptat la vicepresidència que li ha ofert el president de la CEOE, Joan Rosell, a la patronal espanyola. Herrero ha fet un discurs davant la direcció de la CEOE agraïnt el suport rebut durant el procés electoral, on es va presentar amb una candidatura conjunta amb Jesús Banegas. Ha indicat que té el suport de la junta directiva de la patronal andalusa, algunes organitzacions empresarials sectorials i territorials i empreses. Considera que aquestes entitats "pràcticament per unanimitat entenen que he d'acceptar pel que represento i per la conveniència d'estar en aquests moments tan importants en el millor nivell possible".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ha aprofitat per atribuir la victòria de Joan Rosell a l'acord que ha qualificat de "secret" del president de CEIM, Arturo Fernández, amb Joan Rosell, que considera que va provocar "situacions polítiques, financeres i empresarials que van fer canviar la situació durant els últims dies". Ha afegit que amb independència de la vàlua personal de Joan Rosell, en el moment de les eleccions "també és possible que algú pensés en la influència del resultat de l'elecció sobre una remodelació territorial" de l'Estat, un extrem que ha reconegut que ell també pensava, però "en sentit contrari als primers". En aquest sentit, ha recordat la seva preferència per la unitat de mercat i de l'Estat.

stats