ECONOMIA
Economia 09/05/2011

Hilary Clinton: Estats Units no veu Xina com una amenaça econòmica

Ha afegit que és necessari que ambdós països "treballin junts" per entendre i resoldre les tensions existents en la relació bilateral

Efe
1 min

WashingtonLa secretària d'Estat nord-americana, Hilary clinton, ha dit avui que Washington no veu la pujada econòmica xinesa com una amenaça pels interessos del seu país i ha insistit en la necessitat d'una major cooperació entre les dues potències.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Alguns, en el nostre país, veuen el progrés de la Xina com una amenaça per a nosaltres i alguns de la Xina creuen que Estats Units tracta de frenar el creixement xinès", ha dit Clinton a l'obertura de la tercera ronda de Diàleg Estratègic i Econòmic entre Estats Units i la Xina que se celebra avui i demà a Washington.

"Rebutgem els dos punts de vista", ha afegit, qui va insistir que les dues majors economies mundials tenen molt més a guanyar de la cooperació que del conflicte. A més, ha afegit que per a això és necessari que ambdós països "treballin junts" per a entendre i resoldre les tensions existents en la relació bilateral.

stats