OBITUARI
Economia 01/02/2012

Hortalà: "Fabián Estapé va ser un mestre de mestres i va modernitzar la Facultat d'Econòmiques"

El president de la Borsa de Barcelona, Joan Hortalà, considera que Fabián Estapé "va ser un mestre de moltes generacions d'economistes". Destaca que va modernitzar la facultat de Barcelona "amb el seu enginy prodigiós"

Ara
1 min

BarcelonaJoan Hortalà va tenir de professor Fabián Estapé del 1959 al 1961. La relació va anar en augment, perquè Estapé fins i tot va participar al tribunal del seu doctorat, amb una qualificació de premi extraordinari. "Estapé era expert en teoria política, mentre que jo tinc l'especialitat de teoria econòmica, però teníem una relació personal molt estreta des de feia molt de temps. La darrera vegada que vaig parlar amb ell va ser aquest Nadal", recorda Hortalà.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pel president de Borsa de Barcelona "Fabián Estapé va ser el catedràtic que junt amb el doctor Lasuén va modernitzar la Facultat de Barcelona. Va ser un magnífic degà". A més, la seva qualitat personal engrandia la seva tasca acadèmica "amb la seva gran cultura, i el seu pensament extremadament erudit. Era una persona d'un enginy prodigiós".

stats