AEROPORTS
Economia 19/12/2011

Iberia i Sepla es reuniran dimarts i dijous per intentar posar fi a la vaga

La propera aturada està convocada per al 29 de desembre. La vaga d'ahir va comportar la cancel·laciuó d'una desena de vols del pont aeri al Prat.

Efe
1 min
El sindicat Sepla convoca l'aturada en protesta per la creació de la low cost Iberia Express.

BarcelonaIberia i Sepla es reuniran aquesta setmana -dimarts i dijous- per tractar d'arribar a un acord i buscar solucions conjuntes que desconvoquin la segona jornada de vaga del sindicat de pilots, prevista pel 29 de desembre. L'aerolínia espera tenir la llista de vols afectats per la propera jornada de vaga entre avui i demà.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'aturada d'ahir, primera jornada de vaga, va comportar la cancel·lació de 91 vols a tot l'Estat. Al Prat es van veure afectats cinc vols Barcelona-Madrid i cinc més Madrid-Barcelona corresponents al pont aeri. La jornada d'ahir es va desenvolupar sense incidents i Iberia va aconseguir recol·locar el 98% dels 12.000 passatgers afectats per la vaga.

Els pilots protesten per la creació d'Iberia Express, una filial low cost de l'aerolínia que, segons el sindicat, suposarà la pèrdua de 5.000 llocs de treball. Iberia, per la seva banda, afirma que no s'acomiadarà ningú i que la nova companyia crearà 500 nous llocs de treball.

stats