Economia 29/06/2012

Idees inspiradores i joves emprenedors omplen el Fòrum Impulsa a Girona

L'astronauta espanyol Michael López-Alegría, la creadora de Geronimo Stilton o el fundador de la xarxa de microblogs Tumblr són alguns dels protagonistes de la jornada

Elena Freixa
1 min

GironaL'experiència de l'astronauta Michael López-Alegría és l'exemple del somni complert amb què ha començat aquest divendres a Girona la tercera edició del Fòrum Impulsa, una trobada per compartir idees i projectes transformadors d'èxit tant aquí com a l'estranger.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La cita d'aquest any compta amb convidats com l'escriptora Elisabetta Dami, creadora del famós personatge de contes infantils Geronimo Stilton, o el creador de la xarxa de microblogs Tumblr, que ja compta amb 50 milions de blogs registrats des de la seva creació fa cinc anys.

Hi ha una llarga llista de joves creadors i emprenedors, amb projectes innovadors en l'àmbit de la sostenibilitat, la cooperació social, la ciència o la comunicació, entre d'altres. Tots ells compartiran les seves experiències durant el fòrum, que reuneix centenars de persones vinculades al món de l'emprenedoria (des de l'educació fins a l'empresa).

La col·laboració serà l'eix conductor del Fòrum Impulsa, engegat per la Fundació Príncep de Girona. Cooperar és un dels pilars de l'emprenedoria i esdevé clau en l'èxit dels projectes que s'explicaran al llarg de la jornada a Girona.

Entre els joves convidats hi ha iniciatives transformadores com la fundació creada per Ryan Hreljac per a la construcció de pous i sistemes de sanejament d'aigua en països d'Àfrica. Amb només 21 anys, en Ryan ja en fa deu que va posar en marxa la fundació, que ja han construït més de 770 pous.

stats