GRANS SUPERFÍCIES
Economia 05/06/2012

Ikea ampliarà la seva botiga de l'Hospitalet en 6.600 metres quadrats

La Generalitat hi ha donat el vistiplau i ara el municipi del Baix Llobregat haurà de modificar el seu Pla General Metropolità

Efe
1 min
El Govern està elaborant la futura llei de comerç, que mantindrà l'obligació de situar les grans superfícies en trames urbanes, i no revela si preveu introduir-hi excepcions.

L'Hospitalet de LlobregatLa Generalitat ha donat el vistiplau a l'ampliació de la botiga que la multinacional sueca Ikea té a l'Hospitalet. Això farà que, ara, l'ajuntament d'aquest municipi iniciï l'expedient per a la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el consistori en un comunicat, la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, que depèn de la Generalitat, ha autoritzat aquesta modificació.

L'actuació afecta una parcel·la, propietat d'Ikea, contigua a la seva actual botiga a la Granvia i a la parcel·la de propietat municipal situada a la zona del Complex Direccional de Bellvitge.

Es tracta d'un primer pas per a l'ampliació de la botiga d'Ikea de l'Hospitalet en 6.600 metres quadrats.

Fonts municipals subratllen que aquesta modificació suposarà traslladar el sostre comercial previst per al Complex Direccional de Bellvitge, que és de propietat municipal, i concentrar-lo als terrenys d'Ikea.

stats