RETALLADES SECTOR PÚBLIC
Economia 19/06/2012

L'Incasòl redueix l'ERO anunciat de 203 a 173 empleats

UGT segueix sense acceptar els acomiadaments i proposa mesures alternatives, com evitar externalitzacions o que el Govern pagui els deutes que manté

Ara
1 min

BarcelonaL'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha comunicat aquest dimarts als sindicats que redueix l'impacte de l'ERO que va anunciar a finals de maig. Segons els nous plans de l'empresa pública, els acomiadats ja no seran els 203 inicials –que representaven un 40% de la plantilla–, sinó 173. Incasòl va anunciar en el seu moment la mesura per reajustar despeses després de la caiguda del 80% de la seva activitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Tot i això, UGT segueix sense avalar l'ERO i rebutja qualsevol acomiadament. "Resulta inacceptable", ha explicat un dirigent de la federació del sindicat a l'ARA.cat, perquè la situació "permet altres solucions". Com a alternatives, proposen evitar qualsevol externalització, que el Govern pagui els deutes que manté amb Incasòl, abandonar la seu de lloguer per instal·lar-se en un edifici propi o recol·locar els empleats a altres organismes de l'administració. "Seguirem treballant per aquestes alternatives", afirmen des d'UGT.

stats