Economia 19/01/2012

José Manuel Vargas, nou president d'Aena

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat que Vargas, de 42 anys i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, ocuparà el càrrec de l'entitat en substitució de Juan Ignacio Lema

Acn
1 min
El nou president d'Aena, José Manuel Vargas / EFE

MadridLa ministra de Foment, Ana Pastor, ha nomenat José Manuel Vargas nou director general-president d'Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (Aena), segons ha informat el ministeri aquest dijous. Vargas substitueix Juan Ignacio Lema, president d'Aena fins ara.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Vargas, de 42 anys i natural de Madrid, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de la capital espanyola i en Dret per la UNED.

La seva última etapa professional l'ha ocupat a Vocento, on es va incorporar l'any 2000 amb diferents llocs de responsabilitat. En aquesta companyia, ha estat conseller delegat del 2008 al 2001 i prèviament director general financer i director jurídic i secretari del consell de l'Abc.

Anteriorment va ocupar els càrrecs de director financer i secretari general de JOTSA S.A., del grup Philipp Holzmann, del 1995 al 2000, i va treballar a l'auditoria Price Waterhouse del 1993 al 1995.

stats