Economia 03/07/2012

Josep Oliu inaugura l'oficina del Banc de Sabadell al Rockefeller Center de Nova York

L'entitat financera catalana reforça amb l'oficina de Nova York la seva presència als Estats Units, que va iniciar a Florida el 1993

Núria Ferragutcasas
1 min

Nova YorkEl president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, ha inaugurat aquest dimarts a la matinada (hora catalana) l'oficina de representació de l'entitat bancària al Rockefeller Center de Manhattan, a Nova York. A l'acte hi han assistit empresaris internacionals amb interessos als Estats Units, empresaris i inversors locals i representants polítics de la ciutat i de l'estat de Nova York.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La nova oficina, que va obrir les portes el 23 d'abril passat, suposa un pas més en l'estratègia d'internacionalització de l'entitat i té com a principal objectiu aprofitar les oportunitats de negoci al mercat americà, especialment en l'àmbit del finançament de projectes d'infraestructures i energies renovables.

El Banc de Sabadell va iniciar la seva activitat en aquest camp el 2007 a Miami, i actualment disposa de 40 operacions que suposen una inversió de 700 milions de dòlars.

L'entitat financera catalana reforça, amb l'oficina de Nova York, la seva presència als Estats Units, que va iniciar a Florida el 1993. El volum total de negoci del grup bancari en aquest país arriba als 6.700 milions de dòlars en recursos de clients i als 3.400 milions en inversió.

stats