Economia 10/07/2012

Kid's Cluster celebra el seu segon aniversari i s'acosta als 50 membres

L'aniversari s'ha convertit en un acte per compartir idees i novetats del sector adreçat als nens i les famílies

Ara
2 min
Kid's Cluster està enfocat als productes pensats per a nens

BarcelonaKid's Cluster ha celebrat a Barcelona el segon aniversari d'aquest col·lectiu i ha donat la benvinguda a nous socis, fins a sumar prop de 50 membres. El clúster ha convertit l'aniversari en una jornada de reflexió sobre com innovar de manera eficient combinant coneixements d'empreses i entitats orientades al públic infantil i familiar de sectors diversos com Abacus, Educa Borras, Nestlé, l'Hospital de Sant Joan de Déu o Eada.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En l'obertura de l'acte, Joan Sureda, director general d'Indústria de la Generalitat, ha destacat la importància que les empreses centrin esforços en la innovació, la internacionalització i a buscar avantatges competitius. Per Sureda, els clústers són "eines fonamentals per fer força comuna i estimular la competitivitat".

Per la seva banda, Xavier Marcet, conseller delegat de LTC Project, ha remarcat la importància de la innovació: "Que les empreses es preguntin quina part dels ingressos i beneficis del seu compte de resultats provenen de productes i serveis que fa dos anys no tenien". Per Marcet, el factor clau és "la capacitat de portar les noves idees a la pràctica" i ha animat els assistents a "provar de tirar endavant reptes compartits".

Segons Antonio Naranjo, 'cluster manager' de KID'S CLUSTER, l'objectiu del col·lectiu per als pròxims anys és "consolidar l'esperit competitiu i d'innovació de les empreses que s'orienten al públic infantil i familiar i seguir creixent en nombre d'associats".

Als discursos de presentació de les jornades els han seguit diverses presentacions de directius d'empreses del clúster, que han exposat els seus projectes en busca de socis als que pogués interessar col·laborar-hi.

L'ARA, que des de la seva creació ha apostat per una orientació clarament familiar, amb suplements com l''Ara Kids' o el 'Criatures', és membre de Kid's Cluster.

stats