Economia 24/07/2012

L'Àrea Metropolitana de Barcelona inverteix 1,5 milions d'euros en polítiques d'ocupació

L'AMB té previst invertir 30 milions d'euros durant aquest mandat en polítiques de creació d'ocupació

Efe
1 min

BarcelonaLa junta de govern de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha aprovat una inversió d'1,5 milions d'euros per impulsar polítiques d'ocupació a municipis de la zona, segons ha informat l'entitat mitjançant un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El gerent de l'AMB, Ramon Torra, ha explicat que "aquest és el primer pas d'un degoteig que es produirà a partir d'ara per impulsar la creació de llocs treball" i ha recordat que l'AMB té previst invertir 30 milions d'euros durant aquest mandat en polítiques de creació d'ocupació.

"Els diners serviran per a la creació directa d'ocupacions, treballs que es desenvoluparan en àmbits que suposen una millora en la qualitat de vida de les persones", ha dit Torra.

Els primers plans d'ocupació que s'han aprovat han significat la creació de 384 llocs de treball als vuit municipis de Badalona, Castelldefels, Viladecans, Sant Just Desvern, Begues, Sant Andreu de la Barca, Santa Coloma de Cervelló i Tiana.

Els nous llocs de treball s'han creat en àrees com la de millora dels serveis que es presten a les platges en la temporada d'estiu, la neteja i millora de zones forestals per evitar incendis i el suport a programes que desenvolupen entitats per a la millora de la qualitat de vida de les persones i la integració de les persones en risc d'exclusió social.

stats