AEROLÍNIES
Economia 29/02/2012

L'aeroport del Prat tindrà per primera vegada a la història una directora

Sònia Corrochano substitueix Fernando Echegaray, que ha sigut nomenat director de la xarxa d'Aena Aeroports

Efe
1 min
Sònia Corrochano

BarcelonaSònia Corrochano substituirà a partir de demà, dia 1 de març, Fernando Echegaray al capdavant de l'aeroport del Prat, segons ha informat Aena mitjançant un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El relleu es produeix després que el consell d'administració d'Aena hagi nomenat Echegaray com a nou director de la xarxa d'Aeroports, on es responsabilitzarà de la gestió i el desenvolupament de tota la xarxa aeroportuària espanyola.

Corrochano, de 36 anys i nascuda a l'Hospitalet de Llobregat, és llicenciada en enginyeria superior aeronàutica per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i serà la primera dona que estigui al capdavant de la infraestructura.

Fins ara, Corrochano era responsable de la divisió d'operacions de l'aeroport del Prat i supervisava els departaments de 'handling' (servei en terra), gestió i planificació d'operacions i seguretat aeronàutica.

La nova directora de l'aeroport del Prat es marca com a reptes implementar el nou pla comercial de l'aeroport, gestionar el nou pla generat pels canvis en el sector aeronàutic i consolidar el creixement de l'aeroport, fonamentalment en l'àmbit de vols intercontinentals.

stats