ECONOMIA
Economia 26/07/2012

L'exvicepresidenta Elena Salgado es defensa i destaca que la banca va resistir la crisi fins el 2009

La responsable d'Economia de l'últim govern de José Luis Rodríguez Zapatero destaca la creació del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB)

Efe
1 min
UNA RECOL·LOCACIÓ EXPRÉS 
 L'exvicepresidenta Elena Salgado va trigar ben poc a trobar feina en empreses amb què havia tractat com a número 2 de Zapatero.

BarcelonaL'exvicepresidenta econòmica amb el PSOE, Elena Salgado, ha defensat la seva gestió en la seva compareixença a la comissió d'economia del Congrés que tracta la crisi del sector financer que ha desembocat en un rescat de 100.000 milions d'euros. Salgado ha assegurat que fins que va assumir el càrrec l'abril del 2009, la banca espanyola va mostrar una resistència "notable" a la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Salgado ha afegit que "el govern va posar en marxa una estratègia de reformes per afavorir la reestructuració ordenada del sector". La responsable de l'àrea econòmica de José Luis Rodríguez Zapatero ha repassat totes les mesures adoptades durant la seva gestió, entre les que va destacar la creació del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB).

stats