Economia 08/06/2011

Llet Nostra comença a vendre iogurts, flams i natilles per duplicar les vendes

L'empresa que agrupa les cooperatives catalanes amplia el seu negoci, fins ara centrat exclusivament en la llet, amb l'objectiu d'arribar als 40 milions de facturació en cinc anys

à. Font Manté
1 min
La nova gamma de postres de Llet Nostra

BarcelonaLlet Nostra celebra el seu vuitè aniversari iniciant la comercialització de postres com iogurts, flams o natilles. Amb aquesta diversificació del seu negoci (fins ara només venia llet i batuts) la companyia espera duplicar en cinc anys els 20 milions que va facturar al 2010.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Ampliar el negoci suposarà una inversió de tres milions d'euros. Per abaratir-ho, Llet Nostra ha decidit externalitzar l'envasament dels postres, que es farà a una fàbrica de Pastoret de la Segarra, una altra marca de iogurts.

Pel que fa al que encara és el seu negoci principal, la llet, la companyia va obtenir al maig el lideratge a Catalunya per primer cop a la seva història. Segons dades de la consultora Nielsen distribuïdes per la pròpia empresa, Llet Nostra va obtenir un 9,78% de quota de mercat el mes passat, superant el líder tradicional –Pascual– que va quedar en segona posició amb una quota del 9,63%.

stats