Economia 12/07/2012

Llongueras fa les paus amb la família després de ser acomiadat de la seva empresa fa dos anys

El perruquer ha explicat que ha signat "la pau legal" amb la seva exdona i dos dels seus fills mitjançant un intercanvi de participacions de les seves societats

Efe
1 min
El perruquer Lluís Llongueras amb la seva actual dona i dos dels fills de la parella, després de signar la pau legal amb la seva primera família

BarcelonaEl perruquer Lluís Llongueras està feliç després d'haver arribat a un acord de separació patrimonial i "signar la pau legal" amb la seva primera dona, Lolita Poveda, i els seus fills Esther i Adam, segons que ha explicat avui a Efe.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Després que la seva filla Esther Llongueras, administradora de les empreses familiars, acomiadés el seu pare Lluís Llongueras, mitjançant un burofax l'octubre de 2010, el creador ha signat un acord amb el qual ha "tancat l'enfrontament" que havia portat a les dues parts als tribunals, ha explicat el perruquer, de 76 anys.

Després d'una època de males relacions que propiciaven "situacions difícils, desagradables i centenars de distanciaments", aquest acord "inclou la venda de les participacions creuades que manteníem en diverses societats", detalla l'estilista.

Segons aquest acord, Lluís Llongueras ha cedit el 10 per cent de l'empresa PEYMA a la seva exdona, Lolita Poveda, i els seus fills Esther i Adam, i aquests cedeixen al seu torn a l'estilista el 46 per cent del capital d'ISUC.

Aquest repartiment d'accionariat dóna estabilitat a les empreses de les dues famílies, així com els més de 500 treballadors dels 120 salons que tenen repartits dins i fora d'Espanya, han explicat a Efe fonts pròximes a Llongueras.

Abrigat per la seva actual família, la seva segona i actual dona, Jocelyne Novella, i els seus fills Adrián i Yasmín, l'estilista ha presentat avui en un hotel de Madrid les seves propostes femenines per a la pròxima tardor, en què es portarà "el cabell molt curt, amb tocs originals", ha avançat.

stats