EMPRESES
Economia 01/06/2011

Kraft pacta el tancament de la fàbrica de pa torrat de La Roca del Vallès

Els 76 treballadors de la plantilla han acceptat indemnització de 45 dies en cas de sumar-se al pla de baixes voluntàries o bé compensacions si es traslladen a d'altres plantes del grup

Redacció
1 min

BarcelonaLa multinacional Kraft ha arribat a un acord amb els treballadors per tancar la fàbrica de pa torrat de La Roca del Vallès (antiga Lu Biscuits) a finals d'aquest mes, una decisió que afectarà als seus 76 treballadors. Podran optar per marxar indemnitzats o bé rebran compensacions per incorporar-se a d'altres plantes del grup a Montornès, Granollers o bé Viana (Navarra.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat a l'ARA el secretari d'Acció Sindical de CCOO al Vallès Oriental, José Morillas, es tracta de la crònica d'una mort anunciada des que la companyia nord-americana va comprar a Danone el negoci de galetes i pa torrat sota la marca Lu al 2007. "No és un negoci pel qual aposti l'empresa; no s'hi ha invertit gens ens els darrers anys", ha afegit.

Els que s'acullin a les baixes rebran una indemnització de 45 dies per any treballat i un complement de 500 euros per any d'antiguitat a l'empresa. En canvi, els que es traslladin a altres fàbriques rebran 6.000 euros de compensació en concepte de transport. Els majors de 57 anys s'acolliran a prejubilacions.

stats