MODA
Economia 23/12/2011

Mango remodela el seu equip directiu

El director general, Enric Casi, ha cedit part de les seves funcions emmig d'una reestructuració que també afecta la meitat dels consellers de la companyia. Damián Sánchez, responsable creatiu, ha deixat l'empresa.

àlex Font Manté
1 min
SALT ENDAVANT  Amb Casi, Mango ha passat de tenir 100 treballadors a 2.000, excloent els 10.000 empleats de les botigues.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El president de Mango, Isak Andic, està emprenent una reestructuració de l’equip directiu de la companyia. El canvi més notable és que l’actual director general, Enric Casi, cedeix part de les seves funcions al capdavant de la companyia, segons ha confirmat a l’ARA la pròpia empresa. Els canvis a la directiva ja s’han aprovat i són plenament efectius. Amb aquestes modificacions, Andic espera que l’empresa torni a agafar impuls després que ens últims temps els resultats hagin perdut una mica de força. Al 2010, Mango va guanyar 101 milions d’euros, un 31% menys que a l’any anterior.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb la reestructuració, Casi deixarà de ser el responsable dels sistemes d’informació, que inclouen des de la informàtica fins a la logística, una de les claus de l’èxit de Mango.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats