Economia 03/06/2013

Mas defensa els contractes a temps parcial com alternativa als 'minijobs'

El president de la Generalitat respon que el Carec té llibertat per fer propostes però deixa clar que no és un òrgan executiu

Europa Press
1 min

ParísEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat partidari de "desenvolupar a fons" els contractes a temps parcial com alternativa als 'minijobs', després que el Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec) els hagi plantejat en un informe que ha lliurat al Govern.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En roda de premsa durant la seva jornada de treball a París aquest dilluns, ha assegurat que el Carec té llibertat per proposar iniciatives, però ha deixat clar que no és un òrgan executiu, per la qual cosa les seves opinions "no són les del Govern ni la de cap altre consell assessor", tot i que ha valorat el treball que porten a terme els seus membres de manera desinteressada.

"No és el mateix un 'minijob', treballar tot el dia per pocs diners, que treballar menys hores per menys diners", ha sostingut el president català.

Ha assegurat que el concepte de contractes a temps parcial està molt desenvolupat en països del centre i nord d'Europa, i que el resultat és que tenen menys atur.

stats