ECONOMIA
Economia 19/05/2011

La cadena d'establiments Miró anuncia concurs de creditors voluntari

El comitè d'empresa assegura que la decisió no suposa ni el tancament de botigues ni la reducció de la plantilla

Acn
1 min

BarcelonaEstabliments Miró ha anunciat la presentació d'un concurs de creditors voluntari (l'antiga suspensió de pagaments) amb l'objectiu d'arribar a un acord amb els proveïdors sobre els terminis de pagament dels seus deutes, segons ha confirmat el president del comitè d'empresa de la cadena, Aitor Ballabriga. El sindicalista ha dit que el concurs de creditors no suposa inicialment el tancament de botigues ni l'acomiadament de treballadors. Ballabriga ha explicat que la direcció de l'empresa va convocar aquest dimecres urgentment el comitè d'empresa, format per representants de la UGT i CCOO, per anunciar-los la mesura. El comitè s'ha compromès a informar sobre l'evolució del concurs.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El comitè destaca que l'empresa els ha informat que la situació actual de Miró és de total solvència per continuar fent front a les seves obligacions amb els seus treballadors.

La representació dels treballadors ha traslladat a la plantilla un missatge d'optimisme i tranquil·litat i ha assegurat que es continuaran mantenint reunions periòdiques amb la direcció per fer un acurat seguiment de la situació. ''En cap cas s'ha parlat de la pèrdua de cap lloc de treball''.

stats