Economia 27/02/2012

El director general de Fira Barcelona: "Amb la capitalitat mundial del mòbil, Barcelona serà la protagonista del sector 365 dies l'any"

Agustí Cordón celebra que s'hagi desconvocat la vaga de treballadors de TMB

Ara
1 min

BarcelonaEl director general de Fira Barcelona, Agustí Cordón, assegura que el Mobile World Congress (MWC) és una oportunitat única per situar Barcelona a l'epicentre de la tecnologia mòbil: "Amb la capitalitat mundial del mòbil, Barcelona serà la protagonista del sector 365 dies l'any", ha dit Cordón en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', en què ha subratllat la "visibilitat" que el congrés donarà a la capital catalana, un fet que la convertirà en "el centre de mobilitat en general", ha subratllat. Per Cordón, el MWC esdevé la millor "plataforma de màrqueting" per a tots els projectes que impulsi a partir d'ara Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El director general de Fira Barcelona també ha celebrat que s'hagi desconvocat la vaga de treballadors de TMB. "Estem molt satisfets perquè finalment s'hagi desconvocat la vaga de bus i metro i que no afecti al Mobile World Congress", ha dit Cordón.

stats