CONGRÉS DE TELEFONIA
Economia 17/02/2011

El Mobile World Congress tanca amb un rècord de més de 60.000 visitants

La xifra històrica de professionals visitants s'ha donat tant en quantitat com en qualitat, ja que han visitat la Ciutat Comtal més de 30.000 alts càrrecs d'empreses de 200 països, i més de 3.000 directors generals

Redacció
1 min

BarcelonaEl Mobile World Congress tanca aquesta tarda la seva sisena edició a Barcelona batent rècords d'assistència, amb més de 60.000 visitants enfront del rècord previst de 55.000, segons ha informat l'organització.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El conseller delegat de la GSMA -l'entitat organitzadora-, John Hoffman, ha destacat: "Estem molt contents", tant per l'actuació de la Generalitat com per la de l'Ajuntament i la Fira de Barcelona.

La xifra històrica de professionals visitants s'ha donat tant en quantitat com en qualitat, ja que han visitat la Ciutat Comtal més de 30.000 alts càrrecs d'empreses de 200 països, i més de 3.000 directors generals. Aquesta edició també ha sigut la de major afluència de delegacions institucionals, amb representants de més de 130 països.

La Generalitat ha destacat que aquest excel·lent resultat "posiciona amb força la candidatura de Barcelona per convertir-se en capital mundial del telèfon mòbil" entre 2013 i 2017, pel que competeix amb París, Munic i Milà.

De moment, l'edició de l'any que ve està assegurada per a la capital catalana, que acollirà l'acte entre el 27 de febrer i l'1 de març.

stats