Economia 17/09/2012

El Mobile World Congress del 2013 ja supera les xifres de contractació del del 2012

Quan encara falten més de 5 mesos per a la celebració del congrés, en què Barcelona que estrenarà la capitalitat mundial del mòbil, els organitzadors confien que serà "millor" que l'anterior

D.s.u.
1 min

BarcelonaEls preparatius per al Mobile World Congress del 2013 van endavant a un ritme molt superior a l'edició anterior, segons els responsables de Fira de Barcelona. De fet, la contractació ja és superior a la del 2012, segons han indicat aquest dijous Agustí Cordón, vicepresident de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, i el director general de l'entitat, Ginés Alarcón.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La nova edició, que se celebrarà a finals de febrer del 2013, es farà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, i comptarà amb 240.000 metres quadrats bruts de superfície, molt per sobre dels 110.000 del recinte de Montjuïc. Això ha possibilitat que dos expositors hagin contractat "dos pavellons sencers", ha explicat Cordón.

A més, Barcelona estrenarà en aquesta edició del congrés la capitalitat mundial del mòbil, un projecte que pretén atreure empreses de telecomunicacions a la ciutat a través de la creació d'un 'hub' empresarial, per la qual cosa ja hi ha 100 contactes amb companyies de tot el món.

stats