Economia 28/04/2012

Montoro diu que no s'apujaran els impostos sinó que es "canviarà la ponderació"

Després de l'anunci de la pujada de l'IVA el 2013, El ministre d'Hisenda afirma durant el congrés del PP de La Rioja que cal ajustar els impostos a nivell europeu és per reactivar l'activitat econòmica

Acn
1 min
EVITAR DUPLICITATS  El pla de reformes que Madrid envia a Europa inclourà el pla per evitar duplicitats amb les autonomies, que pot causar un nou xoc amb CiU.

BarcelonaEl ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha negat aquest dissabte durant el congrés del PP de La Rioja que el govern espanyol apugi els impostos: "No pujarem impostos a Espanya, els canviarem la ponderació per afavorir el creixement i la creació d'ocupació", ha argumentat després que el consell de ministres anunciés una pujada de l'IVA per al 2013. "Els contribuents no pagarem més impostos. El que farem és, en la mesura que l'evolució econòmica ho vagi permetent, canviar la ponderació en clau europea", ha insistit, abans de posar de relleu que la prioritat de l'executiu espanyol és l'ocupació i la creació d'activitat econòmica. "I per això hem de canviar la ponderació dels impostos", ha reiterat.

stats