Economia 23/05/2012

Morgan Stanley rep una citació judicial per "irregularitats" en la sortida a borsa de Facebook

El regulador de Massachusetts investiga els moviments previs a l'Oferta Pública de Venda de la col·locadora, que va avisar alguns inversors d'una rebaixa en les perspectives d'ingressos

Reuters
1 min

Nova YorkMorgan Stanley, un dels principals col·locadors en la sortida a borsa de Facebook ha rebut una citació judial per part del regulador del mercat de Massachusetts per presumptes "irregularitats" els dies previs a l'Oferta Pública de Venda (OPV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'òrgan regulador basa l'acusació en l'advertència que un analista de la companyia va enviar als inversors institucionals en què els deia que els ingressos de la companyia es reduirien en els propers trimestres. L'avís va arribar els dies previs a l'estrena borsària i tot i la reducció de les expectatives, van augmentar el número d'accions a la venda i el preu per acció.

Morgan Stanley es va defensar assegurant que va seguir "els mateixos procediments per a Facebook que els que segueix per a totes les OPV. Aquests procediments compleixen amb tota la regulació aplicable".

Això no obstant, la informació sobre els ingressos que l'analista va enviar als inversors institucionals no va arribar a tots els interessats en la compra.

"Mai he vist un moviment com aquest en 10 anys", assegura un dels inversors avisats per Morgan Stanley.

stats