Economia 09/06/2012

Nou terratrèmol al nord d'Itàlia sense danys

La tremolor, de 4,5 graus segons l'escala de Richter, s'ha registrat en una zona diferent a la dels terratrèmols de les últimes setmanes

Efe
1 min

BarcelonaEl nord d'Itàlia ha registrat aquest dissabte un nou terratrèmol, de 4,5 graus de magnitud en l'escala de Richter que no ha causat greus danys materials ni personals, segons les primeres estimacions.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons informa l'Institut Nacional de Geofísica italià (INGV), el sisme s'ha produït de matinada, a una profunditat de 7,1 quilòmetres en una zona diferent a aquella en la qual s'han produït els últims grans terratrèmols del nord del país.

L'epicentre del terratrèmol ha estat entre les províncies de Belluno, a la regió del Veneto, i Pordenone, Friul-Venècia Julia, ambdues situades al nord-est d'Emilia Romagna, on s'han produït els dos forts terratrèmols del 20 i 29 de maig passats que van causar 26 morts i uns 15.000 evacuats.

En les últimes setmanes, el nord d'Itàlia, sobretot la regió d'Emilia Romagna, ha registrat diversos centenars de tremolors. Els més forts han estat el de 5,9 graus del 20 de maig, el de 5,8 graus del 29 de maig i el de 5,1 graus fa una setmana.

stats