ECONOMIA
Economia 12/07/2012

NovaGalicia demana perdó per la venda de participacions preferents

El president, José Maria Castellano, assegura que l'entitat seguirà sola després de publicar un anunci a la premsa gallega en el qual demana excuses per les "males pràctiques" realitzades

Efe
1 min

BarcelonaL'exvicepresident d'Inditex i ara màxim responsable de NovaGalicia, José Maria Castellano, i el conseller delegat, César González-Bueno, han anunciat aquest dijous un decàleg de bones pràctiques que servirà per encetar una "nova etapa" en la gestió de l'entitat propietat del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), entitat controlada pel Banc d'Espanya. Els dos directius han demanat perdó per les "males pràctiques" desenvolupades abans de la seva arribada a l'entitat, referint-se a la comercialització de participacions preferents.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Castellano ha recordat que l'entitat es va constituir el 14 de setembre del 2011 i que des de llavors s'han registrat moltes "incidències" i "hi ha hagut molta informació, molts rumors, que ens compren, que ens absorbeixen, que ens liquiden". El president de l'entitat ha afegit que "seguirem sols i a partir d'aquí el banc comença una nova etapa". NovaGalicia ha demanat 6.000 milions d'euros per a la seva recapitalització.

stats