ECONOMIA
Economia 16/07/2012

Novagalicia descarta recórrer la sentència que la condemna per haver venut preferents

El president de l'entitat, José Maria Castellano, assegura a la Cadena SER que acatarà les sentències si hi ha més condemnes i que el que vol fer el banc en aquests casos és "pagar"

Efe
1 min

BarcelonaNovagalicia no recorrerà la primera sentència d'un jutjat condemnant una entitat bancària per haver venut participacions preferents amb informació "inadecuada, falsa i insuficient". El president de la fusió d'antigues caixes gallegues, José Maria Castellano, ha explicat aquest dilluns a la Cadena SER que si es produeixen noves sentències en el mateix sentit l'entitat les "acatarà" i ha assegurat que el que vol fer en aquests casos és "pagar".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Castellano ha admès que quan el nou equip que encapçala va arribar a l'entitat va trobar-hi dos problemes prioritaris: les indemnitzacions milionàries de les quals es van beneficiar alguns gestors i la comercialització de participacions preferents a milers de petits estalviadors. Novagalicia vol "resoldre" els dos problemes, ha afegit Castellano.

El jutjat número 1 de Cambados, a Pontevedra, va dictar la setmana passada la primera sentència favorable a un client que va comprar preferents de Caixanova, una de les caixes que més tard van fundar Novagalicia. La condemna demana a l'entitat tornar al demandant 7.560 euros i pagar els costos processals.

stats