Economia 30/11/2011

Panrico suspèn la vaga convocada per al desembre

La plantilla ha pres aquesta decisió després de la reunió amb la direcció de la companyia, que ha comptat amb la mediació del departament de Treball

Acn
1 min

BarcelonaEls treballadors de la plata de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda han decidit suspendre la vaga que havien convocat de l'1 al 31 de desembre per protestar per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que prepara l'empresa i que afecta 464 treballadors de la fàbrica. La plantilla ha pres aquesta decisió després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres amb la direcció de la companyia, i que ha comptat amb la mediació deldDepartament de Treball. La trobada ha permès a les parts apropar postures i han acordat obrir un període de negociacions. La Generalitat donarà a conèixer el calendari d'aquestes reunions el proper divendres.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha indicat el responsable del grup d'empreses agroalimentàries de CCOO, Pedro Izquierdo, les condicions que el comitè d'empresa i la direcció han pactat per suspendre la vaga consisteixen en què "l'empresa es compromet a no presentar l'ERO durant el període que duri la negociació i no fer ús de l'expedient temporal que actualment s'estava aplicant a la planta de Santa Perpètua". Per la seva banda, els treballadors han acceptat suspendre la vaga mentre durin aquestes converses. Les parts han decidit incorporar els possibles acords que resultin de la negociació al conveni col·lectiu que està pendent de negociar-se.

stats