IMMOBILIARI
Economia 09/02/2011

Pere Galí deixa Amci Habitat després d'haver abandonat també Agrupació Mútua

Joaquim Boixasa, nou alt càrrec del Govern, també ha deixat l'empresa

Redacció
1 min

BarcelonaEl fins ara responsable de desinversions d'Agrupació Mútua, càrrec que va abandonar a principi de mes, ha deixat també el seu càrrec en el consell d'administració de la filial immobiliària de la mútua catalana, Amci Habitat, segons ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Pere Galí va ser designat el 2009 per la mútua catalana per dirigir el seu pla de desinversions, després que l'entitat fos intervinguda per la Direcció General d'Assegurances per l'alt risc de les seves inversions immobiliàries.

Agrupació Mútua designarà pròximament el seu nou representant en el consell d'administració de la immobiliària que controla i el director general del qual és Enric Pérez Mas.

A més, Amci Habitat ha comunicat a la CNMV la renúncia voluntària d'un altre membre del consell d'administració, Jacint Boixasa, que ha estat reemplaçat per Pedro Estefanell. Boixasa és el nou director general de Patrimoni del Govern. Galí, per la seva banda, ha muntat la seva pròpia consultora.

stats