Economia 27/05/2012

El Prat: així no anem enlloc

El govern del PP està disposat a perpetuar la gestió aeroportuària en xarxa; és a dir: res de competència entre el Prat i Madrid. Empresaris i directius que utilitzen l'aeroport català hi diuen la seva

Ignasi Pujol / Dani Sánchez Ugart
1 min
Un panell de l'aeroport del Prat / MANOLO GARCÍA

BarcelonaAena descarta descentralitzar la gestió de l'aeroport de Barcelona, una de les principals reivindicacions de la societat civil catalana dels últims anys, com va avançar l'ARA aquest dimarts. No és tocarà el model en xarxa d'Aena que impedeix que el Prat competeixi en igualtat de condicions amb Barajas.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La dissenyadora de moda nupcial Rosa Clará; el conseller delegat de Simon Holding, Xavier Torra; el president de la firma internacional de moda TCN, Josep Donat, i la gerent dels cellers Torres Priorat i Jean Leon, Mireia Torres, entre altres empresaris catalans, coincideixen a assenyalar la necessitat d'una infraestructura aeroportuària amb una millor connexió internacional, i destaquen l'efecte positiu que això tindria per a l'economia del país.

Podeu llegir la informació completa, amb les opinions de 10 empresaris, a l'ARA PREMIUM.

A l'ARA d'aquest diumenge:

  • 'Ni Milà ni Munic': Una comparació entre la situació de Barcelona i la d'altres metròpolis més petites que sí que tenen un 'hub'.
  • 'Aquest mal no té remei': l'article de Germà Bel.
  • 'Un aeroport sense amo a la pista': el Prat mai ha tingut una gran companyia de referència que l'identifiqui mundialment.
  • 'L'aeroport que sempre ha volat de Catalunya' La crònica dels moviments polítics que s'han fet per a l'aeroport, amb tres protagonistes: Joaquim Nadal, Pere Macias i Joan Puigcercós.
stats