TRANSPORT
Economia 18/12/2010

El Prat registra 19 cancel·lacions de vols pel temporal de fred a Europa

La neu ha obliga al Regne Unit a tancar Heathrow i BA ha suspès totes les sortides fins a les 17 hores

Efe
1 min

BarcelonaL'aeroport del Prat (Baix Llobregat) ha registrat fins a les 11.00 hores d'avui 19 cancel·lacions, vuit vols d'arribada i onze de sortida a diverses destinacions europees, i alguns retards puntuals per les afectacions pel temporal de fred i neu que afecta gran part del continent

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Al Regne Unit, la neu ha obligat a tancar l'aeroport internacional de Heathrow, de manera que la companyia British Airways ha anunciat la cancel·lació de tots els vols de sortida de Heathrow entre les 10.00 i les 17.00 GMT.

També la companyia de vols barats Easyjet ha cancel·lat tots els vols d'arribada i sortida de Gatwick almenys fins a les 10.00 hores i s'esperen forts retards al llarg del dia. Altres aeroports tancats provisionalment són els de Bristol i l'internacional de Belfast encara que s'esperen també allà forts retards.

També els principals aeroports de Bèlgica i Holanda registren cancel·lacions i importants retards mentre que Alemanya recupera lentament la normalitat, encara que de forma una mica precària: acumulen retards i anul·lacions a moltes de les seves rutes.

A Itàlia, l'aeroport d'Orio al Serio, pròxim a Milà recupera la normalitat, després del tancament de dues hores d'ahir a la tarda que va portar l'aerolínia de baix cost Ryanair a suspendre 28 vols, entre ells diversos amb destinació a Espanya.

stats