AEROPORTS
Economia 19/12/2010

El Prat torna a cancel·lar 24 vols per la persistència del fred a Europa

Les rutes més afectades són les que tenen destinació o sortida a París, Londres i Frankfurt

Redacció
1 min
La neu provoca problemes als aeroports europeus

BarcelonaL'aeroport barceloní del Prat ha hagut de cancel·lar avui dotze vols amb destinació o sortida de Londres Heatrow, París-Charles de Gaulle i Frankfurt pel fort temporal de neu i fred que afecta Europa central i que persisteix des de fa més d'una setmana.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts d'Aena han informat avui que les companyies afectades són, bàsicament, les que volen cap a aquestes destinacions, com British Airways, Iberia, Air France i Spanair, entre d'altres, que pateixen problemes pel mal temps des de fa dies.

Aquests 24 vols cancel·lats se sumen als 19 que ahir també es van haver d'anul·lar pel mateix motiu, si bé la resta de les 707 operacions previstes a l'aeroport barceloní per avui s'espera que es realitzin amb total normalitat atès que el mal temps no afecta la capital catalana.

Al conjunt dels aeroports espanyols s'han cancel·lat 102 vols, segons informa Aena. Ahir també es van veure afectades més de 100 operacions als aeròdroms de tot el país, sent Madrid i Barcelona els que van patir més problemes.

stats