Economia 10/10/2011

Puig preveu situar-se entre els cinc primers grups de perfumeria del món

Puig ha preparat el pla Centennial, que preveu situar el grup familiar entre els cinc primers del món en facturació, amb una quota del 10%. El president de l'empresa, Marc Puig, ha destacat que això vol dir que el 2014 les vendes se situarien entre els 1.500 i els 1.700 milions d'euros

Toni Garganté
1 min

BARCELONALa companyia perfumera ha realitzat avui l'acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici que aixecarà CatalunyaCaixa a prop de la Plaça Europa de l'Hospitalet de Llobregat. L'entitat financera hi invertirà 40 milions d'euros i Puig hi romandrà en règim de lloguer durant set anys, quan podrà exercir una opció de compra. L'empresa manté en propietat els immobles de la Travessera de Gràcia i el de Mallorca (que va ser de Myrurgia). El president de l'empresa, Marc Puig, ha destacat avui que quan s'instal·lin al nou edifici de l'Hospìtalet d'aqui a dos anys, veuran si venen alguns dels immobles de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Puig ha remarcat el pla de creixement Centennial que persegueix l'objectiu de situar-se entre les cinc primeres marques mundials del sector, el que representaria arribar a una facturació de fins a 1.700 milions d'euros. Això suposaria una quota de mercat del 10%, des del 7% que manté en l'actualitat.

stats