Economia 18/01/2013

El RACC acomiadarà 194 treballadors i suprimirà delegacions fora de Catalunya

El grup vol compensar la caiguda del 25% en la facturació i aprofitar el creixement de les gestions telefòniques i 'online'

Ara
1 min

BarcelonaEl RACC ha presentat als sindicats un ERO per acomiadar 194 treballadors a tot l'Estat. El grup de serveis compta amb 1.526 treballadors, la majoria a Catalunya, i pensa tancar les delegacions amb menys clients. Tot i això, fonts del grup han confirmat que no es tancarà cap delegació a Catalunya i les que es tanquin a l'exterior seran substituïdes per agents comercials.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els sindicats i l'empresa negociaran les condicions de l'ERO durant el proper mes, tot i que l'empresa ja ha mostrat la seva voluntat de promoure les prejubilacions i les baixes incentivades.

Amb l'ERO, l'empresa vol adaptar-se a la caiguda de la facturació que ha patit amb la crisi, que ha fet baixar els ingressos del grup l'any 2012 en un 12% respecte al 2011. Al mateix temps, vol aprofitar el creixement del nombre de gestions telefòniques i per internet, una de les apostes de futur del grup.

stats