Economia 08/03/2012

Báñez: "Els governs del PSOE són una màquina de destrucció d'ocupació"

El Congrés de Diputats convalida avui la reforma laboral amb el rebuig de tots els partits d'esquerra

Joan Faus
1 min

MadridLa ministra de Treball, Fátima Báñez, ha negat avui que la reforma laboral aprovada pel govern espanyol, que es convalidarà aquest matí al Congrés de Diputats, propiciï l'acomiadament. “Per facilitar l'acomiadament ja hi ha els governs del PSOE, que són una màquina de destrucció d'ocupació”, ha assegurat la ministra en un debat molt encès a la cambra baixa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Báñez responia així a les crítiques de la portaveu socialista, Soraya Rodríguez, que ha qualificat la reforma d'“inútil”, de “radical” i de “barbaritat econòmica”. Ha advertit que la reforma suposarà un abaratiment del 43% del cost de l'acomiadament i no generarà ocupació.

La ministra ha dit que la reforma, que va entrar en vigor el 12 de febrer, és “completa i equilibrada”, i ha tornat a estendre la mà a les altres formacions polítiques: “Les aportacions poden ajudar a millorar i a fer més eficaç el text”. Ha insistit, a més, que la reforma ha permès guanyar a Espanya “credibilitat exterior”.

“En els últims anys es va mirar cap a un altre costat. Es va esperar el final de la tempesta”, ha assegurat Báñez en una nova crítica a l'últim govern socialista.

stats