EURO
Economia 14/01/2012

Rajoy: "El govern sap perfectament què ha de fer"

El president espanyol recorda que és necessari fer sacrificis

Efe
1 min
Mariano Rajoy, durant l'entrevista amb l'agència Efe / EFE

MálagaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha garantit avui, un dia després que Standard & Poor's rebaixés la qualificació del deute espanyol, que el seu executiu sap perfectament el que cal fer perquè Espanya millori la seva reputació i per créixer i crear ocupació, i ho farà.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rajoy s'ha expressat així en la intervenció que ha fet a la convenció que el PP andalús celebra a Màlaga i en què ha tornat a reconèixer que Espanya i Europa viuen moments difícils i és necessari fer sacrificis per superar la situació.

El cap de l'executiu s'ha referit a dades econòmiques que estan protagonitzant els últims mesos, com les relatives a la prima de risc o les decisions de les agències de qualificació de deute –"que pugen, baixen ...", ha dit–, i ha assenyalat que abans que res hi ha un missatge essencial que vol llançar.

"El govern sap perfectament què ha de fer per millorar la reputació d'Espanya i per créixer i crear ocupació, ho tenim molt clar i ho farem", ha insistit abans de recalcar que també sap el que ha de fer Europa, perquè aquest no és només un problema d'Espanya.

stats