CRISI FINANCERA
Economia 06/04/2011

Rato adverteix que algunes fusions poden ser inviables i fracassar

El president de Bankia ha vaticinat que la mida de les entitats seguirà augmentant perquè la crisi ha accelerat els processos, i no perquè estiguin forçades per les circumstàncies

Efe
1 min

MadridEl president de Bankia, Rodrigo Rato, ha advertit avui que algunes fusions poden "no ser viables" i fracassar, pel que ha augurat nous processos de concentració animats també per les majors exigències de capital.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A pocs dies de conèixer-se la ruptura del Banc Base, que unia la CAM, Cajastur i les caixes d'Extremadura i Cantàbria, Rato ha recordat que l'estadística i les experiències del passat fan augurar que hi haurà "algunes fusions" que fracassaran.

En la seva intervenció en la XVIII Trobada del sector financer, organitzada per Deloitte i ABC, el president de Bankia ha vaticinat que la mida de les entitats seguirà augmentant perquè la crisi ha accelerat els processos, i no perquè estiguin forçades per les circumstàncies.

L'exdirector genert de l'FMI també ha avisat que la regulació financera internacional és "preocupant", perquè ignora que el negoci minorista no va ser l'origen de la crisi.

stats