ECONOMIA
Economia 10/02/2012

Rato estudiarà oportunitats, però defensa que Bankia segueixi en solitari

El president de Bankia, Rodrigo Rato, ha defensat avui que l'entitat seguirà en solitari, tot i que ha reconegut que estudiarà totes les "oportunitats" sempre que suposin una "oportunitat" i no un problema

Efe
1 min

BarcelonaBankia "te una clara estratègia de futur", ha assegurat el president de l'entitat, Rodrigo Rato, en la presentació de resultats de l'any passat. Ha assegurat que mantindrà el projecte en solitari, tot i que ha admès que "estudiarà" totes les operacions que es presentin sempre i quan suposin una "oportunitat" i no un "problema", referint-se de forma tàcita als rumors sobre una possible integració amb CaixaBank.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

De forma més explícita, Rato ha insistit en que no hi ha plantejada una fusió amb Caixabank i ha negat que el govern li hagi demanat entrar en una operació corporativa d'aquesta mena. El que si que ha admès ha estat un interès en créixer a Catalunya. Per això estudia presentar una possible oferta per Unnim.

Amb tot, rato ha matisat que no s'ha decidit en presentar una oferta vinculant per l'entitat comarcal catalana. El 20 de febrer s'acaba el termini per presentar ofertes.

stats