CIUTATS
Economia 11/02/2011

Recoder ratifica que estacions com Muntanya o Manuel Girona de la L9 no es faran d'entrada

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha ratificat avui, tal com va avançar l'ARA, que algunes estacions de la L9, com Muntanya o Manuel Girona, no es faran d'entrada a causa de la crisi

Acn
1 min
L'alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder.

BarcelonaRecoder ha afirmat avui que la Generalitat es planteja deixar estacions temporalment sense obrir de la L9/L10 del metro de Barcelona i que "no descarta" aturar alguna de les tuneladores que treballen en l'obra per fer front a l'ajustament pressupostari que prepara el Govern, malgrat que ha avisat que "alentir" l'execució de la infraestructura no solucionaria el dèficit de la Generalitat. Recoder ha assegurat que la línia 9 té al darrere un "exercici d'enginyeria financera digne d'anàlisi a les escoles de negoci". El conseller ha afirmat que el seu departament està avaluant el cost d'aturar alguna tuneladora, que és "important" en qualsevol cas.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant una conferència al Cercle d'Infraestructures aquest matí, el conseller també ha explicat que, de les 52 estacions de la línia, "potser no caldrà fer-les totes d'entrada", i que se'n podrien obrir algunes i deixar-ne altres de "preparades" per quan es puguin incloure en el pressupost.

Recoder ha afegit que Territori i Sostenibilitat no té "cap decisió presa", però que s'estudien les possibilitats d'anar "avançant" en l'obra i anar-ne rebaixant el cost.

stats