ECONOMIA
Economia 09/05/2012

Robert Tornabell: "Ja veurem la filigrana que fa el govern per esquivar Brussel·les" amb el banc dolent

El catedràtic de Banca i Finances de la Universitat Ramon Llull destaca que el president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, va pressionar Rajoy per accelerar la reforma financera

Ara
1 min
Ricard Tornabell

BarcelonaEl consell de ministres d'aquest divendres preveu aprovar un nou paquet de mesures per potenciar el sanejament dels bancs. El govern té la intenció d'aprovar uns nous ajuts per a Bankia, que podrien arribar a 11.000 milions d'euros, i un reial decret que permetrà que cada entitat financera pugui crear el seu banc dolent.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El catedràtic de la Universitat Ramon Llull, Robert Tornabell, explica que "la veritat és que tinc curiositat per comprovar" com plantejaran la formació d'aquestes entitats que agruparan els actius tòxics immobiliaris de les entitats. "Ja veurem la filigrana que fa el govern per esquivar Brussel·les", que controla directament el destí dels ajuts públics. Sobre la injecció de finançament a Bankia, Tornabell assenyala que segurament es canalitzarà a través d'obligacions convertibles.

Podeu llegir la informació sencera a l'ARA PREMIUM.

stats