REFORMA LABORAL
Economia 11/02/2012

Rubalcaba creu que la reforma del "tot a vint" portarà més atur

El secretari del PSOE critica l'abaratiment de l'acomiadament i ha dit que l'any de prova als treballadors joves és igual a acomiadament lliure en els primers 365 dies

Efe
1 min
Alfredo Pérez Rubalcaba en la compareixença de premsa posterior a la primera executiva després d'aconseguir el lideratge del PSOE.

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha confirmat que s'oposarà a la reforma laboral aprovada pel consell de ministres ahir, ja que considera que l'abaratiment de l'acomiadament ara que no hi ha creixement econòmic portarà més atur.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant el comitè del FSO-PSOE a Oviedo ha sentenciat que l'operació d'abaratir l'acomiadament mai s'havia vist a aquests nivells a Espanya. "És el tot a 20", ha dit, ja que les facilitats que hi ha damunt la taula faran que els milions de contractes amb indemnitzacions de 45 i de 33 dies per any treballat acabin sent de 20.

Pel que fa al nou contracte indefinit als joves que permet un any de prova a aquests treballadors, Rubalcaba ha criticat que el període de prova acabarà sent un període per desfer-se del treballador sense pagar, per tant, "un contracte amb un any d'acomiadament lliure".

stats