Economia 12/12/2011

Salgado avisa que "les quotes participatives de la CAM no són competència del ministeri d'Economia"

La vicepresidenta del govern espanyol en funcions recorda que formen part de l'àmbit d'actuació del Banc d'Espanya i de la CNMV

Ara
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Elena Salgado, ha recordat que les decisions que es prenguin respecte a les quotes participatives de la CAM "són competència del Banc d'Espanya i de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)" i ha denunciat que "no formen part de l'àmbit d'actuació del ministeri d'Economia". "Deixem al Banc d'Espanya, a la CNMV i a la mateixa CAM que indiquin quins són els propers passos a fer", ha reiterat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, el Banc Sabadell, entitat que va adquirir la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM), va advertir divendres passat a la CNMV que "les quotes participatives de la caixa estan al marge del Banc CAM, ja que no van ser traspassades al nou banc amb la resta del negoci financer". A més, van reiterar que "tal com està dissenyat el procés, és de preveure que les quotes participatives no tinguin valor econòmic significatiu".

CAM va ser l'única caixa d'estalvis que va emetre quotes participatives, que divendres van ser suspeses per la CNMV.

stats