Economia 20/10/2011

Salgado aposta per crear un "tallafoc" europeu per evitar el contagi de Grècia

La vicepresidenta es mostra optimista sobre els resultats del Consell Europeu de diumenge que ve i retreu a Rajoy que s'apunti ara a "la defensa de la solvència" del deute espanyol.

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, s'ha mostrat avui relativament optimista sobre el Consell Europeu que s'ha de celebrar diumenge. Segons ha dit al Congrés, abans de participar en una reunió de la Diputació Permanent, la reunió ha de servir per establir un "tallafoc" que eviti de forma clara un contagi de la situació de les finances gregues a la resta d'estats. Grècia, ha explicat la vicepresidenta, és la principal prioritat d'aquesta trobada.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Salgado ha assegurat que el seu govern "sempre ha defensat la solvència del deute espanyol" i ha recordat a Mariano Rajoy que no cal que "vingui ara" a dir-ho. Li ha retret que no hagués defensat abans les finances espanyoles amb més força. La vicepresidenta també s'ha mostrat partidària de reforçar, si cal, les entitats bancàries "més grans" de forma "homogènia i transparent".

stats