LABORAL
Economia 24/04/2012

Sacresa arriba a un acord per aixecar el concurs de creditors que afecta les seves empreses

El BBVA, el Banc Popular o CatalunyaCaixa són algunes de les entitats que s'han vist afectades per la situació de la promotora

Efe
1 min

BarcelonaLa promotora catalana Sacresa ha arribat a un acord amb la banca creditora i l'administració concursal que facilita al grup aixecar el concurs de creditors que afecta les seves cinc empreses i afavoreix la seva continuïtat i el manteniment dels llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquests acords, que encara estan pendents d'homologació judicial, han portat a la suspensió de les cinc juntes de creditors de les empreses de Sacresa: Sacresa Terrenys Promoció, Cresa Patrimonial, Sanahuja Escofet Immobiliària, Sacresa Terrenys 2 i Caufec. La celebració d'aquestes juntes ha quedat ajornada per al pròxim 12 de juny.

Sacresa es va presentar en concurs de creditors –antiga suspensió de pagaments– el juny de 2010 amb un deute de 1.800 milions d'euros.

El principal creditor en el concurs és Royal Bank of Scotland, amb 318 milions de passiu reconegut. El BBVA, el Banc Popular o CatalunyaCaixa són algunes de les entitats que s'han vist afectades per la situació de la promotora.

stats