AUTOMOCIÓ
Economia 27/10/2011

Seat retalla pèrdues a la meitat fins al setembre

L'empresa del grup Volkswagen presenta uns números vermells de 101 milions d'euros, un 53% menys que fa un any, afavorida per les exportacions

Ara
1 min
Les vendes europees salven un mercat espanyol en crisi.

BarcelonaL'empresa automobilística Seat ha aconseguit reduir a la meitat els números vermells en els primers nou mesos de l'any, gràcies a l'evolució de les vendes internacionals dels seus models.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Les pèrdues fins al setembre sumen 101 milions d'euros davant dels 218 milions negatius amb què va tancar el mateix període de l'any passat, segons recullen els resultats del consorci alemany Volkswagen.

Seat ha facturat 3.958 milions fins el setembre, un 6% més, i les vendes s'han enfilat un 3% fins a les 267.000 unitats comercialitzades a tot el món. Mentre les matriculacions segueixen en hores baixes a Espanya, els mercats europeus (alguns amb creixements de dos dígits) han contribuït a la millora dels resultats.

El grup Volkswagen ha quadruplicat beneficis en el mateix període fins als 13.600 milions d'euros, empès per l'increment de les vendes i els creixements que arriben de mercats emergents.

El consorci que presideix Martin Winterkorn ha venut 6,16 milions de vehicles en els nou primers mesos de l'any, un 14% més.

stats