ECONOMIA
Economia 05/07/2012

La Seda cobreix només una quarta part de l'ampliació de capital de 40 milions

En el primer termini de subscripció preferent destinat a tots els accionistes s'han comprat títols per valor de 5,8 milions

T. G.
1 min

BarcelonaL'ampliació de capital de La Seda de Barcelona ha tancat el primer termini de subscripció preferent amb la venda d'accions per 5,87 milions d'euros. Aquest dijous la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha obert el segon termini de l'ampliació, que només dura un dia i pel qual s'ha rebut una demanda de 4,27 milions d'accions, que tenen el mateix valor en diners. Això vol dir que, fins al moment, s'han comercialitzat 10,1 milions d'euros de l'ampliació de capital prevista en un màxim de 40 milions, cosa que vol dir que se n'ha cobert una quarta part.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Queda una tercera part de l'ampliació reservada per als membres del consell d'administració. El president de La Seda, Carlos Moreira, es va comprometre en la passada junta d'accionistes a participar en l'operació, fet que podria significar que augmentaria la participació actual del 20% fins al 30%, és a dir, el límit previst per llei per plantejar una opa.

L'empresa química ha plantejat l'ampliació per finançar inversions, com dues fàbriques a Polònia i Itàlia i un pla de diversificació en productes plàstics d'altes prestacions.

stats