ECONOMIA
Economia 10/07/2012

La Seda anul·la l'ampliació de capital, que només recapta 12,2 milions

L'accionista principal i president de l'empresa química, Carlos Moreira, cobreix 2,1 milions en l'últim període de subscripció. El grup convocarà una junta extraordinària per explicar la situació

T. G.
1 min
La llarga agonia de l'accionista de La Seda

BarcelonaLa Seda havia plantejat una ampliació de capital de 40 milions d'euros per finançar inversions previstes en el grup industrial. Passats els tres terminis preceptius de l'ampliació, el consell d'administració del grup químic ha optat per "deixar sense efecte l'augment de capital, perquè els fons rebuts no són suficients per desenvolupar, amb les mínimes garanties, l'execució de les operacions" previstes, segons assegura el comunicat enviat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

De fet, segons la mateixa nota, l'empresa ha pogut captar només 12,2 milions dels 40 milions previstos. En el últim període de subscripció de l'ampliació, la societat BA PET, controlada pel president de La Seda, Carlos Moreira, ha subscrit 2,1 milions, molt per sota de les expectatives creades. La mateixa empresa destaca que la raó d'aquest fracàs són "les condicions econòmiques europees actuals", que "han tingut una incidència negativa al respecte".

stats