EMPRESES
Economia 08/06/2011

Sharp presentarà un ERO temporal per a 200 persones

La companyia mantindrà els quaranta empleats de l'àrea de recerca i desenvolupament, i seixanta treballadors de l'àrea comercial, amb la intenció de no retirar-se absolutament d'Espanya

Efe
1 min

BarcelonaSharp presentarà un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà a 200 treballadors de la seva planta de Sant Cugat del Vallès, el que equival a un terç de la plantilla actual.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons fonts sindicals, la direcció de l'empresa ha comunicat aquest matí als treballadors que l'ERO afectarà a dos terços de la plantilla, un cop tancada la venda dels seus actius industrials a la companyia catalana Cirsa.

Tot i això, Sharp mantindrà els quaranta empleats de l'àrea de recerca i desenvolupament, i seixanta treballadors de l'àrea comercial, amb la idea de no retirar-se absolutament d'Espanya.

La intenció de la companyia és proposar al Departament d'Empresa i Ocupació un ERO que afecti a uns 200 treballadors, però amb la idea que finalment només siguin 100 els afectats. Els cent restants serien absorbits per la compradora de la planta productiva, Cirsa, i reconvertirien les seves tasques per dedicar-se a la fabricació de màquines de joc.

stats