Economia 23/01/2012

Spanair connectarà Barcelona amb Beirut i Moscou a partir de l'estiu

L'aerolínia catalana reforçarà els seus vols a Alemanya, França, Sèrbia i Croàcia

Ara
1 min

BarcelonaSpanair operarà un enllaç directe i sense escales entre Barcelona i Beirut i un altre entre Barcelona i Moscou a partir del proper estiu, i es convertirà en la primera companyia que oferirà una connexió entre l'estat espanyol i el Líban. La primera ruta entrarà en funcionament a partir del 5 de maig, i a partir del 24 d'abril la connexió amb Rússia. Alhora, l'aerolínia catalana reforçarà els seus vols cap als mercats d'Alemanya, França, Sèrbia i Croàcia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així, la freqüència entre Barcelona i Beirut serà de dos vols setmanals, els dimecres i els dissabtes, en horari nocturn i, d'altra banda, de dos vols setmanals amb els aeroports del Prat i de Moscou, que durant l'estiu passaran a ser quatre. En aquest cas, Spanair oferirà poder enllaçar la ruta amb altres connexions amb els aeroports de Tenerife Nord, Màlaga, Palma de Mallorca, València, Gran Canària, Eivissa, Alacant, Bilbao i Niça.

Les noves connexions formen part de la programació que la companyia ha traçat per a la temporada d'estiu del 2012. Un pla de creixement que té com a objectiu "oferir més destinacions internacionals des de l'aeroport de Barcelona, on el 2009 va decidir ubicar el seu hub i anar concentrant la seva capacitat operativa per consolidar el seu posicionament en el mercat internacional".

stats