AEROLÍNIES
Economia 02/04/2011

Spanair preveu una reducció de pèrdues en els resultats de 2010

L'ocupació dels vols de la companyia aèria va pujar fins al 72% el mes passat, la xifra més alta d'un març en tres anys

Redacció
1 min

BarcelonaLes pèrdues d'Spanair s'haurien reduït el 2010. És la previsió que va fer a Sao Paulo el president de l'aerolínia, Ferran Soriano, que va afegir que els comptes encara no estaven tancats. Els reptes que ara mateix es marca la companyia passen per ampliar els vols de llarga distància des de Barcelona. En aquest sentit, l'aerolínia participada per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona buscarà nous socis o la manera de tenir més recursos.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Soriano ha destacat que l'ocupació dels vols d'Spanair es va situar al març en el 72%, la millor xifra d'un mes de març en tres anys. En els darrers nou mesos, entre juliol de 2010 i març de 2011, també hi va haver rècord d'ocupació. A més, els ingressos de l'aerolínia en el primer trimestre de l'any van ser entre un 10% i un 15% superiors als de 2010.

El president d'Spanair es troba a Sao Paulo amb motiu de la inauguració de la ruta que uneix Barcelona amb la ciutat brasilera, que opera amb vol compartit amb Singapur Airlines. Soriano ha manifestat el seu suport a fer de l'aeroport del Prat un hub internacional.

stats